Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Ευχαριστίες

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει ΘΕΡΜΑ τους εξής:
1.  Το πρώην μέλος του Συλλόγου Χατζηπαντελιάδη Παντελή και το Electron Stores για τη δωρεά του.
2. Το πρώην μέλος μας Χριστιανίδη Θεόδωρο και το τυπογραφείο Print & Art για τα όμορφα αυτοκόλλητα στις τουαλέτες των παιδιών, των αυτοκόλλητων στα δωράκια των παιδιών, τη  σ  υ ν ε χ ή  και αδιάλειπτη δωρεά γραφικής ύλης και για το αυτοκόλλητο της ταμπέλας του σχολείου μας.
3. Τον φίλο και πρώην Αντιπροέδρο Κουσίδη Χρήστο και το Sport - internet cafe Balladoro για την προσφορά του για την επισκευή & αναβάθμιση του Η/Υ του κλασικού τμήματος.
4. Το πρώην μέλος μας Δοϊνάκη Δημήτρη και το greekinnovation.eu για την πολύτιμη και συνεχή βοήθειά του στη δημιουργία και στήσιμο του site μας.
5. Το πρώην μέλος μας Μαρία Γεωργιάδου και το all day cafe COFFEA για τη δωρεά γλυκισμάτων για τη γιορτή των Χριστουγέννων (2013).
6. Το μέλος μας Ανέστη Σαμαρά και το mastIQua shop για την προσφορά γλυκισμάτων για τη γιορτή των Χριστουγέννων (2013), την προσφορά του δροσιστικού μη αλκοολούχου ποτού MASTIQUA σε όλους τους καλεσμένους στην καλοκαιρινή (2015) γιορτή μας και τη δωρεά δέκα lumineux spa soap oil προληπτικών & αντισηπτικών σπρέι χεριών. στην καλοκαιρινή γιορτή μας (2016).
7. Τα πρώην μέλη μας Χρήστο Κουσίδη, Αφροδίτη Χένσε και Πόλυ Μακρυγιάννη για τις πεντανόστιμες βασιλόπιτες που ετοίμασαν για την κοπή της βασιλόπιτας (2013) στα τρία (3) τμήματα του Σχολείου μας.
8. Το πρώην μέλος μας Παντελή Παμπουκίδη για τη δωρεά του φούρνου μικροκυμάτων.
9. Τη φίλη-μέλος του Συλλόγου Τ. Μ. για τις δωρεές της.
10. Την φίλη του Συλλόγου Αικατερίνη Τ. για τη δωρεά της.
11. Τον φίλο του Συλλόγου Βαϊβακανίδη Δημήτριο - γεωπόνο για τη δωρεά σπόρων και φυτών για τον λαχανόκηπο του σχολείου.
12. Τους σπουδαστές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Αριδαίας / Τμήμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής για τα πεντανόστιμα γλυκά και την άριστη παράστασή τους στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου μας (2014).
13. Το μέλος μας και Διευθυντή του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Αριδαίας - Έδεσσας κ. Γεώργιο Γιόρτσο για τον συντονισμό της ανωτέρω προσπάθειας.
14. Το πρώην μέλος μας Στάθη Κωνσταντινίδη για τη δωρεά δύο (2) πάγκων για το χώρο πρασίνου του σχολείου μας.
15. Τον φίλο του Συλλόγου Γκλαβάκη Γιώργο και το www.gklavakisplants.gr για τη σηματικότατη χορηγία του. 
16. Τον φίλο του Συλλόγου Δούμο Γιάννη για την ευγενική προσφορά πάγου για την καλοκαιρινή γιορτή (2015) του σχολείου μας.
17. Το μέλος μας Μ.Α. για την πολύτιμη δωρεά ενός (1) καινούριου ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες του σχολείου μας.
18. Τον φίλο του Συλλόγου Κ.Π. και το www.ecoplus.gr για τη χορηγία του στη λαχειοφόρο αγορά μας.

19. Το μέλος μας Κώστα Γιόρογλου (Κατασκευές Αλουμινίου και Σιδήρου) και την επιχείρηση Επεξεργασία Σιδήρου του φίλου μας Παπαδόπουλου Θεολόγου για την προσφορά εργασίας και υλικά αντίστοιχα, για την κατασκευή της ταμπέλας του σχολείου μας.
20.  ΌΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που προβάλλεστε μέσα από το site μας.
Ευχόμαστε οι πράξεις σας αυτές να βρουν (..και βρίσκουν) και άλλους μιμητές...

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                           Η Γραμματέας
Δημήτρης Ν. Πανηγυράκης                          Ελισσάβετ Βασδάρη

2 σχόλια:

 1. Παντελής Χατζηπαντελιάδης17 Ιανουαρίου 2014 - 12:43 μ.μ.

  Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο δραστήριο Δ.Σ. του συλλόγου μας. Ενός συλλόγου που έως εχθές αγνοούσα την ύπαρξή του και ντρέπομαι γι αυτό. Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες. Όταν όμως ο σκοπός είναι τόσο ευγενής και τα πρόσωπα που ασχολούνται δίνουν τόσα πολλά, ξοδεύοντας τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους, είναι αυτονόητο ότι καμία δική μας υλική συνεισφορά δεν μπορεί να είναι αρκετή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
   Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας...
   Νά ΄σαι πάντα καλά!

   Διαγραφή

Best viewed with Google Chrome - Mozilla Firefox

Copyright © 2013 'Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 2ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας'. All Rights Reserved.